AlexWalker
Normal Üye
- 24 Şub 2025
- 3
- 23
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Forumda gezinirken ana sayfada geri geldigini gordum. Dovmeli fotolari cok cezbediciydi. Boyu uzun oldugu icin de ayri bir aklima girmisti. Favorilere almistim sonra kuslu sitede gezinirken hic aratmadigim halde karsima cikti. Bu bir isaret diyip yazdim. Ayni gun gecesine randevulastik. Zaman gecmek bilmedi. Beni fileli coraplariyla karsiladi. Adeta yetiskin birinin alabilecegi en guzel bayram sekeri oldu
Ufak bir tanismamiz oldu. Cok hayvansever, yumusacik kalbi olan birisi. Golden cok tatli ve sakin. Derin tam bir gfe yasatti. Yanindayken herseyi unutursunuz. Opusmesi, dokunmasi apayri guzel. Tanismanin ardindan iceri gectik. Her tarafindan opmeye basladim. Pek oral yapan birisi degilim. Gercekten hos ve temiz gordugum kisilere uzun uzun yaparim. Derin tertemiz ve mis gibi koyuyordu. Alt bolgedeki temizligi cok hosuma gitti. Sanki kiz arkadasimla sevisiyor gibiydim. Yurtdisina cikacagim tarihe az zaman kala geri gelmesi bana goklerden gelen bir bayram hediyesi oldu
Son bir ayda yaptigim 4 gorusmenin zirve noktasi. Eve gelince cok sakin kafayla uyudum. Uzun boy, dovmeleri, sicakligi, temizligi cok mutlu ayrilmami sagladi. Gecen geldigimde forumda izleyiciydim. Forumdaki gorusmelerden sonra mutlu ayriliyorum. Forumdan sasmayin
Icim rahat Texasa donebilirim.