Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı bir vücut

Majest

Normal Üye
8 Ocak 2022
26
103
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
Yasmin hanım ile hızlı bir görüşme gerçekleştirdik, 2-3 saat öncesinden haberleşip ayarlayabildik.
İlk andan itibaren size geçen bir enerjisi var. Ayrıca fiziği,bakışları ve duruşu çok güzel bir hanım. Vücudu çok tatlı, tenine dokunurken size verdiği his gerçekten ender, benim en keyif aldıklarımdan.
Fiziğinden etkilenmemek mümkün değil, her noktası ayrı çekici. Bana çok güzel ayak uydurdu.
Ben bir daha gitmeyi mutlaka düşünüyorum.
Kendisine de teşekkürler beni ağırladığı için.

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,374
1,547
Cinsiyetiniz nedir?
Ref için teşekkür ediyorum

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,822
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,918
4,492
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
Yasmin hanım ile hızlı bir görüşme gerçekleştirdik, 2-3 saat öncesinden haberleşip ayarlayabildik.
İlk andan itibaren size geçen bir enerjisi var. Ayrıca fiziği,bakışları ve duruşu çok güzel bir hanım. Vücudu çok tatlı, tenine dokunurken size verdiği his gerçekten ender, benim en keyif aldıklarımdan.
Fiziğinden etkilenmemek mümkün değil, her noktası ayrı çekici. Bana çok güzel ayak uydurdu.
paylaşım için teşekkürler

Yasmin Çevrimdışı
5 May 2022
74
377
Merhabalar,
Teşekkürler ederim referans için 🥰 her zaman beklerim tabikide öpüyorum seni çok 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar