Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tadı Damağımda Kalan…

gergedangazetesi

Normal Üye
20 Eyl 2022
1
8
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Begüm ile anlık bir program yaptık ve gece geç saatlerde 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.

İlk girdiği andan itibaren seksiliğiyle, tavırlarıyla ve samimiyetiyle aklını başından alıyor. Harika bir vücuda sahip ve bunu seksi hareketlerle daha harika hale getiriyor. Güzel ve tatlı sohbetle başladığımız gece, ateşli seksle unutulmaz bir hal aldı ve tadı damağımda kaldı…

Yatakta inanılmaz arzulu ve erkeği çıldırtan bir ateşi var🔥 bir çok pozisyonda harika bir deneyim yaşadım ama manzaraya karşı doggy ile gerçekleşen son final unutulmaz anlardan biri olarak hafızamda yerini aldı😉

Harika gece için çok teşekkür ediyorum, bir sonrakini sabırsızlıkla bekliyorum. Dediğim gibi tadı damağımda kaldı😘

BEGÜM Çevrimdışı
21 Eyl 2024
516
1,909
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Begüm ile anlık bir program yaptık ve gece geç saatlerde 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.

İlk girdiği andan itibaren seksiliğiyle, tavırlarıyla ve samimiyetiyle aklını başından alıyor. Harika bir vücuda sahip ve bunu seksi hareketlerle daha harika hale getiriyor. Güzel ve tatlı sohbetle başladığımız gece, ateşli seksle unutulmaz bir hal aldı ve tadı damağımda kaldı…

Yatakta inanılmaz arzulu ve erkeği çıldırtan bir ateşi var🔥 bir çok pozisyonda harika bir deneyim yaşadım ama manzaraya karşı doggy ile gerçekleşen son final unutulmaz anlardan biri olarak hafızamda yerini aldı😉

Harika gece için çok teşekkür ediyorum, bir sonrakini sabırsızlıkla bekliyorum. Dediğim gibi tadı damağımda kaldı😘
Çok tatlısın bu güzel referans için çok teşekkür ederim benim için de öyleydi unutulmaz bir program oldu sende benim kadar harikaydın umarım en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle ♥️♥️♥️😘

lyra Çevrimdışı
4 Ara 2023
191
174
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çok tatlısın bu güzel referans için çok teşekkür ederim benim için de öyleydi unutulmaz bir program oldu sende benim kadar harikaydın umarım en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle ♥️♥️♥️😘
Böylesi geç saatlerde yazmaya cesaretlendim şimdi Begüm hanima

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,303
2,246
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Pomak güneş Çevrimdışı
28 Eyl 2024
103
76
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Bu kadar övülen seksi kadını tanımak isterdim😋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar