Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yanında yatıp o güzelliklere sarılmakBen hayal ediyorum peki sen ?Ekli dosyayı görüntüle 78229
full+fullBen hayal ediyorum peki sen ?Ekli dosyayı görüntüle 78229
Ne mi hayal ediyorum .. tüm ruhum ve bedenimle sarılıp duya duya her. Yerinle duya duya sevişmeyi hayal ediyorum bebeğimBen hayal ediyorum peki sen ?Ekli dosyayı görüntüle 78229
Kırmızı kombin yakışmış var Bir hayalimiz Eylül hanım iyi keyifler olsun türk kahvesi eşliğinde karşılıklı sohbet ve gerisini tahmin ediyorsunuzdur.Ben hayal ediyorum peki sen ?Ekli dosyayı görüntüle 78229
O da olur elbet.Şu an yan yana olmak bile yeterdi![]()
DeneyelimYanında yatıp o güzelliklere sarılmak
Neden o da keyiflişu sıralardaki moral bozukluğumla sıcak koynunda uyumak iyi gelebilirdi..
(cok melankolik oldu sanki)
Kahve yerine şarap da olurBir dağ evinde, şöminenin başında, karşılıklı oturuyor, fonda hafif bir müzik eşliğinde kahvelerimizi yudumluyoruz. Sonrasını size bırakıyorum.
Neden o da keyifli![]()
Hayaler gerçekleşince güzel gerceklestirmek üzere diyelim o zamanArzular, Rüyalar, Hayaller...
Bu beden arzular sizi herkesten fazla,
Rüyalarımın en renkli kısmı da bellidir aslında,
Ruhumuzu doyuran ise hayallerimiz,
Var tabi ki de bir gerçekleştirecek hayalimiz...![]()
Aynen öyle hayaler güzeldirbenim hep hayalimde hayallerimiz yapabileceğimizdir
Çok yakında gerçekleştiricem hayallerimi seninleBen hayal ediyorum peki sen ?Ekli dosyayı görüntüle 78229
Eh yaşamak lazımNe mi hayal ediyorum .. tüm ruhum ve bedenimle sarılıp duya duya her. Yerinle duya duya sevişmeyi hayal ediyorum bebeğim
Yaşadık bir kere de olsa tekrarı yaşamak için kovalıyorum bakalım elbet olacakEh yaşamak lazım![]()
UmarimÇok yakında gerçekleştiricem hayallerimi seninle![]()
Yine yaşarız çok keyifliydiBen hayalimi yaşadım ama tadı damağımda kaldı![]()
Ne mi hayal ediyorum .. tüm ruhum ve bedenimle sarılıp duya duya her. Yerinle duya duya sevişmeyi hayal ediyorum bebeğim
Ah ah rakı içmek işte sihirli kelime en sevdiğimEylül hanım sizin vücudunuzun detayları kadar, sizinle raki eşliğinde, kelimeler ile yapılacak sevişme olasiligini da çok merak ediyorum
Yatağa uzanıp yaramazlık yapmak lazımBenim halimde yanımda yatağa uzanmış Stareylül hanım var.![]()
Yakinda şu soguk hava biraz sakinlesinYakın zaman da İzmir'i ziyaret etmenizi hayal ediyorum![]()
Elbet.Yaşadık bir kere de olsa tekrarı yaşamak için kovalıyorum bakalım elbet olacak
Umut var diyorsun.. öpeyim o zamanElbet.![]()
Bak vodka da olurGerisi tamamsa onu hallederiz
Oda olur elbetSarı saçlı halinizle görüşebilmeyi![]()
Uzanıp hayallere dalsak mıBenim halimde yanımda yatağa uzanmış Stareylül hanım var.![]()
Cok teşekkür ederimHayal edemiyorum hayalin ötesindesin![]()
Mutlu geceler sadece "senin yanında uzun oluyor"Ben hayal ediyorum peki sen ?
OlurAnal & cim![]()
Yasamak lazımHayal etmeyelim, yaşayalım istiyorum...![]()
![]()
Şu an uzaklardayım İstanbul,a ilk gelişimde sizinle tanışmak istiyorum. Tabiki siz uygun görürseniz.Yatağa uzanıp yaramazlık yapmak lazım![]()
Kismet neden olmasınŞu an uzaklardayım İstanbul,a ilk gelişimde sizinle tanışmak istiyorum. Tabiki siz uygun görürseniz.
Sanırım bu sabırsızlıkla İzmir' deki en uzun kış olacakYakinda şu soguk hava biraz sakinlesin
Sanırım bu sabırsızlıkla İzmir' deki en uzun kış olacak![]()
Yasayalim ve görelimHayallerde yaşanmayacak kadar iyi olduğunu düşünüyorum![]()
Uzun uzun geceler olsunMutlu geceler sadece "senin yanında uzun oluyor"![]()
Hayal ettiklerim 29 harfle izah edilemeyecek seviyede Eylül.... Yazı değil eylem gerekli.Ben hayal ediyorum peki sen ?
Gerçek olması dileğiylehep hayallerimdesin![]()
Aaa fenaSeni bol bol ıslatmak, o yeteneğini biliyorum![]()
Attım bak seni dinleyipÇok boşverdiniz bizi, arada bir resim atın olmadı selam edin. Ben sizi foruma hangi resmi atsam diye düşünürken hayal ediyorum![]()
Her beğenen teşekkür olarak 1tl verse, zengin oluyor muyum?Attım bak seni dinleyip![]()
Ahahah güzel fikirHer beğenen teşekkür olarak 1tl verse, zengin oluyor muyum?![]()
Duşumuzu almışız.şöyle çıtır çıtır yanan bir şöminenin karşısında sakin bir müzik…sonrasındaBen hayal ediyorum peki sen ?
Ah ne güzel olurduDuşumuzu almışız.şöyle çıtır çıtır yanan bir şöminenin karşısında sakin bir müzik…sonrasında![]()
ben de seninle bir gece hayal ediyorumBen hayal ediyorum peki sen ?
Aaaaa yapalımBen sağımda seni, solumda Cansu Kaya karşımda gece yi hayal edip duruyorum![]()
El insaf. Bana yazık olmaz mı![]()
Çok teşekkür ederim umarım gerçek olur beraber içerizEkli dosyayı görüntüle 80045
fuar için Milano ' ya gittim yılının başlarında . dönüş için yaptığım organizasyon planlarımın en başında altın harflerle @STAREYLÜL vardı. tabi soğuk bir kış gününde seninle içeceğimi hayal ederek benimde çok sevdiğim jagermeister özel serisini aldım. her shot vuruşumuzda gözlerinin içine bakacağım o gün için bekliyor bir kenarda . kış kendini gizlemeden yanında olacak hayallerim. az kaldı
Meme dediğinBen hayal ediyorum peki sen ?
ben o şişenin içerisine çok hayaller doldurdum . durdukça güzelleşiyor , güzelleştikçe seni hatırlatıyor. tadına bakman için takvimi 2 şer yırtıyorumÇok teşekkür ederim umarım gerçek olur beraber içeriz
Cok teşekkür ederim kuzum,Meme dediğin41x maşallah güzelim
Heyecanlandım böyle güzel sözleri duyuncaben o şişenin içerisine çok hayaller doldurdum . durdukça güzelleşiyor , güzelleştikçe seni hatırlatıyor. tadına bakman için takvimi 2 şer yırtıyorum![]()
İkizlerin arasında uyumayı. Tabii uyku tutarsaBen hayal ediyorum peki sen ?
hayatımda 'en' lerim vardır benim. onları özel kılmak ve yaşamımın bir parçası yapmaktan hep keyif aldım. sizin profilinizden ve referanslarınız dan sonra bende epey heyecanlandım doğrusu. bende bir eylül çocuğuyum. eylül'ün bende yeri ve önemi farklı olmuştur. zira sizi de öyle görüyorum. yoksa normal bir görüşme ile sizinle tanışma fırsatı yakalardım. ama siz özel olmalısınız hatıralarımın arasın da. ulaşılırken hazırlıklı ve daha heyecanlı , planlı ve mükemmel olmalı her şey . buna epeydir hazırlanıyorum. benim gözlerim de artık @STAREYLÜL çok özel bir yerde .Heyecanla2ndım böyle güzel sözleri duyunca![]()
İkizlerin arasında uyumayı. Tabii uyku tutarsa![]()
Ne güzel beni tahlil etmiş görüsme şeklimi anlatmışsınız planli keyifli ve haz dolu zamanlar olmalıhayatımda 'en' lerim vardır benim. onları özel kılmak ve yaşamımın bir parçası yapmaktan hep keyif aldım. sizin profilinizden ve referanslarınız dan sonra bende epey heyecanlandım doğrusu. bende bir eylül çocuğuyum. eylül'ün bende yeri ve önemi farklı olmuştur. zira sizi de öyle görüyorum. yoksa normal bir görüşme ile sizinle tanışma fırsatı yakalardım. ama siz özel olmalısınız hatıralarımın arasın da. ulaşılırken hazırlıklı ve daha heyecanlı , planlı ve mükemmel olmalı her şey . buna epeydir hazırlanıyorum. benim gözlerim de artık @STAREYLÜL çok özel bir yerde .![]()
epey zamandır tahlil ediyorumNe güzel beni tahlil etmiş görüsme şeklimi anlatmışsınız planli keyifli ve haz dolu zamanlar olmalı
Tekrar teşekkür ederimepey zamandır tahlil ediyorum![]()
Hayallerimi kulağına fısıldamayı tercih etsemBen hayal ediyorum peki sen ?
Seninle güzel bir hayali yaşamak isterdimBen hayal ediyorum peki sen ?
Bağıra bağıra da olurHayallerimi kulağına fısıldamayı tercih etsem![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!