- 31 Tem 2020
- 2
- 17
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yakın zamanda artık görüşme yapma vakit geldi dedim ve kendim için de uygun olacağını düşündüğüm derin hanımınla iletişime geçtim. Uzun zamandır forum akışından rutini teoridede bilsem de pratikte heyecanı ayrı oluyormuş. Fakat derin hanım o kadar içtendi ki sanki ilk kez mesajlaşmıyormuşuz gibi geldi ve iç rahatlığıyla randevumu kaptım.
Kapıda karşılaşmamızdan itibaren mesajlardaki samimiyetine jest ve mimikler de eklendi üstüne kendisinden daha cana yakın şans da eklenince bütün heyecan gün yorgunluğu vs ne olumsuzluk varsa sıfırlandı. Sohbetti misafirperverliğini bir yana yatak odasında da gayet uyumlu ve istekli birisi kendisi. Ben 2 saatlik bir görüşme yaptım ve fazlasıyla bedenen de zihnen de tatmin ediciydi. Tekrar görüşmek dileğiyle şans hep senden yana olsun
Kapıda karşılaşmamızdan itibaren mesajlardaki samimiyetine jest ve mimikler de eklendi üstüne kendisinden daha cana yakın şans da eklenince bütün heyecan gün yorgunluğu vs ne olumsuzluk varsa sıfırlandı. Sohbetti misafirperverliğini bir yana yatak odasında da gayet uyumlu ve istekli birisi kendisi. Ben 2 saatlik bir görüşme yaptım ve fazlasıyla bedenen de zihnen de tatmin ediciydi. Tekrar görüşmek dileğiyle şans hep senden yana olsun