Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rahat ve guzel bir 3 saat

qwaszx222

Normal Üye
18 Tem 2017
8
73
Cinsiyetiniz nedir?
Cansu ile 3 saatlik gorusme icin randevulastik. Oncelikle evi cok rahat bulunabilen bir lokasyonda. Park sorunu yok. Sokak sakin ve muhit iyi. Giris cikis rahat. Size girmeden bilgi veriyor ve dolanmadan iceri giriyorsunuz. Dairesi katta tek.
Hayatimda yasadigim en guzel tecrübelerden biriydi. Cok pozitif keyifli ve canayakin. Herkes bu işi para icin yapiyor. Ama cansu bu işten zevkde aliyor. İşte bu durum kendinizi cok rahat hissetmenizi sagliyor. Ben zor bosalan biriyim. Dedim kendim bosalim. Bana soyledigi cumle "eger kendin bosalacaksan burda ne işin var" . Ve epey bi ugrastikdan sonra mutlu sona ulastirdi.
Masajdan sonra beni kendisi yikadi ve sonra ugurladi. Bence paranin tam karsiligiydi hatta fazlasiydi. Tavsiye ediyorum.
Not: eger masaj yaptiricaksaniz mutlaka bir gun onceden soyleyin. Kendisi hazirlik yapiyor.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,927
4,494
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu ile 3 saatlik gorusme icin randevulastik. Oncelikle evi cok rahat bulunabilen bir lokasyonda. Park sorunu yok. Sokak sakin ve muhit iyi. Giris cikis rahat. Size girmeden bilgi veriyor ve dolanmadan iceri giriyorsunuz. Dairesi katta tek.
Hayatimda yasadigim en guzel tecrübelerden biriydi. Cok pozitif keyifli ve canayakin. Herkes bu işi para icin yapiyor. Ama cansu bu işten zevkde aliyor. İşte bu durum kendinizi cok rahat hissetmenizi sagliyor. Ben zor bosalan biriyim. Dedim kendim bosalim. Bana soyledigi cumle "eger kendin bosalacaksan burda ne işin var" . Ve epey bi ugrastikdan sonra mutlu sona ulastirdi.
Masajdan sonra beni kendisi yikadi ve sonra ugurladi. Bence paranin tam karsiligiydi hatta fazlasiydi. Tavsiye ediyorum.
Not: eger masaj yaptiricaksaniz mutlaka bir gun onceden soyleyin. Kendisi hazirlik yapiyor.
paylaşım için teşekkürler

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,843
Seni tanımak çok güzeldi ve inanılmaz keyif aldım görüşmemizden. 2 .ci de sana bıraktığımı unutmayalım lütfen ve masajı bitirmeme bile müsade etmedin 😈 güzel düşüncelerin, paylaşımın ve zaman ayırıp misafirim olduğun için aslı ben teşekkür ederim. İyiki tanıdım seni 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar