Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Pamuk Alara

hot&cold Çevrimdışı
3 Ocak 2017
216
207
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bayram öncesi @Atasehir superisi Alara ile görüşme şansı yakalamış bulundum fiziki ve ten olarak harika biri sohbetide bir okadar keyifliydi.
Buluşma zamanını ayarladik lakin benim eksikliğimden kaynaklı biraz beklemek zorunda kaldım mesaj yazarken kısa ve öz yazarım karşı tarafı bunaltmamak için lakin bu defa baya baya kısa yazmışım neyse konumuza gelirsek Alara son derece güzel bir hanımefendi sohbeti ilgi alakası olsun bence fazlasıyla yeterli teni inanılmaz pamuk gibi kendisine teşekkür ederim ilgi alakası dan dolayı tekrar gorusmek üzere diyeyim.@Alara

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,918
4,492
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bayram öncesi @Atasehir superisi Alara ile görüşme şansı yakalamış bulundum fiziki ve ten olarak harika biri sohbetide bir okadar keyifliydi.
Buluşma zamanını ayarladik lakin benim eksikliğimden kaynaklı biraz beklemek zorunda kaldım mesaj yazarken kısa ve öz yazarım karşı tarafı bunaltmamak için lakin bu defa baya baya kısa yazmışım neyse konumuza gelirsek Alara son derece güzel bir hanımefendi sohbeti ilgi alakası olsun bence fazlasıyla yeterli teni inanılmaz pamuk gibi kendisine teşekkür ederim ilgi alakası dan dolayı tekrar gorusmek üzere diyeyim.@Alara
Güzel referans için teşekkürler iki tarafada tebrikler

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
701
470
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,824
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

SU PERİSİ ALARA Çevrimdışı
19 Eki 2023
24
356
Merhabalar balım benim ❤️🥰🤗 çok teşekkür ederim nekadar incesin gerçekten iyiki tanıdım bende seni iyiki geldin benim içinde çok keyifli bir görüşmeydi 🙏🥰 seni kocaman öpüyorum tekrar görüşmek dileğiyle diliyorum kendine çok iyi bak hoşçakal bebeğim 🤗🥰❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar