Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Müthis tatlılık russian lokum

XFreefall

Normal Üye
22 Eki 2023
6
29
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forum ahalisi diana hanımla bugün 3 saat anlaşmıştım kendisini gördükten sonra 6 saatlik bir görüşmemiz oldu..kendisinin süper tatlığı dışında her türlü pozisyonda beni kırmadan yaptığı ve tipik rus hırcınlığı ile birleşince züper bir karışım ortaya cıkıyor.uzun lafın kısası rus bayanların tatlarının daha farklı olduğu konulardan biri burada ortaya cıkıyor.denenmeli mi tabiki.kendisne bir dahaki sefere görüşmek üzere diyorum hayatında mutluluklar eksik olmasın güzel bayan.

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
402
618
Cinsiyetiniz nedir?
İki tarafa da tebrikler👏🏻 incall olsa değerlendirilebilir idi. İncall olmayınca dünya dışı varlık olsa benim adıma tanışma fırsatı olmuyor…

POLİNA Çevrimdışı
25 Eki 2023
43
261
Merhaba forum ahalisi diana hanımla bugün 3 saat anlaşmıştım kendisini gördükten sonra 6 saatlik bir görüşmemiz oldu..kendisinin süper tatlığı dışında her türlü pozisyonda beni kırmadan yaptığı ve tipik rus hırcınlığı ile birleşince züper bir karışım ortaya cıkıyor.uzun lafın kısası rus bayanların tatlarının daha farklı olduğu konulardan biri burada ortaya cıkıyor.denenmeli mi tabiki.kendisne bir dahaki sefere görüşmek üzere diyorum hayatında mutluluklar eksik olmasın güzel bayan.
Teşekkür ederim ben de çok memnun oldum sizinle tanıştığıma

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,099
2,872
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Capitancapitan Çevrimdışı
7 Ağu 2023
651
863
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İki tarafa da tebrikler👏🏻 incall olsa değerlendirilebilir idi. İncall olmayınca dünya dışı varlık olsa benim adıma tanışma fırsatı olmuyor…
Benim icin de oyle. Is geregi bir cok otele konaklamaya ya da toplantiya gidiyoruz. Bir cogu da bilindik oteller. Durum boyle olunca outcall gorusmeler riskli oluyor. Herhangi bir otel personeli taniyip bir bakis, biyik altindan bir gulus atsa tatsiz olur.

...KARA...

Normal Üye
1 Mar 2021
40
27
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim icin de oyle. Is geregi bir cok otele konaklamaya ya da toplantiya gidiyoruz. Bir cogu da bilindik oteller. Durum boyle olunca outcall gorusmeler riskli oluyor. Herhangi bir otel personeli taniyip bir bakis, biyik altindan bir gulus atsa tatsiz olur.
O yüzden inşallah can dır😁

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar