Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Lokum gibi 2

k2gh Çevrimdışı
21 Haz 2019
53
334
Cinsiyetiniz nedir?
Selamlar tekrarı olur demiştim :) biraz geç yazıyorum geçen hafta çarşamba akşamı beni kırmadı Neva ve görüştük. Yeni mekanında görüştük bir önceki yazdığımdan farklı olarak sadece biribimizi daha iyi tanımış ve güzel sohbet etmiş olmamız eklendi ve ev lokasyonu çok daha kolay bir hale gelmiş durumda. Geçi ben biraz dolaştım oda istanbul acemisi olduğum için.
Neva evi misafirperverliği kendisi sohbeti ve artı seksi ile tam bir kombo paket şeklinde iyiydi. Sanırım lokum serisi artarak devam edecek gibi.
Teşekkürler Neva.

1341324123434 Çevrimdışı
8 Eki 2023
25
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selamlar tekrarı olur demiştim :) biraz geç yazıyorum geçen hafta çarşamba akşamı beni kırmadı Neva ve görüştük. Yeni mekanında görüştük bir önceki yazdığımdan farklı olarak sadece biribimizi daha iyi tanımış ve güzel sohbet etmiş olmamız eklendi ve ev lokasyonu çok daha kolay bir hale gelmiş durumda. Geçi ben biraz dolaştım oda istanbul acemisi olduğum için.
Neva evi misafirperverliği kendisi sohbeti ve artı seksi ile tam bir kombo paket şeklinde iyiydi. Sanırım lokum serisi artarak devam edecek gibi.
Teşekkürler Neva.
Rica ederim yorumun için ben teşekkür ederim Lokumu nerden aklıma düşürdün bu saatte canım çekti 😉🤌🏻

Son düzenleme:
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,041
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar