- 22 Nis 2022
- 101
- 190
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Net ve kısa bir mesaj trafiğinin ardından bugün öğlen saatlerinde Başak hanımla görüşme fırsatı yakaladım.
X'ten takip eden arkadaşlar da benimle hemfikirdir ki Başak hanım çok seçici biri, bu sebeple hem mesajlaşma esnasında hem görüşmek için gittiğimde tedirgin olmadım değil
Fakat 10dk lık bir sohbetin ardından rahatlamış ve gevşemiştim.
Sohbet etmekten keyif alacağınız akıllı ve kültürlü bir kadınla muhattapsınız öncelikle bunu söyleyeyim.
Ev konumu ulaşıma hem şahsi hem toplu taşıma açısından çok uygun. Ev tertemiz ferah ve kısmen manzaralı. Kahvesi de güzeldi
Görüşme süresi boyunca tamamen sizinle ilgileniyor, aksi bir durum söz konusu değil. Yatak açısından da zevk aldığım ve zevk verdiğimi düşündüğüm bir görüşmeydi. Tanıdığıma ve görüştüğüme memnun oldum. Herşey için teşekkürler @tek Hatun Başak
X'ten takip eden arkadaşlar da benimle hemfikirdir ki Başak hanım çok seçici biri, bu sebeple hem mesajlaşma esnasında hem görüşmek için gittiğimde tedirgin olmadım değil
Sohbet etmekten keyif alacağınız akıllı ve kültürlü bir kadınla muhattapsınız öncelikle bunu söyleyeyim.
Ev konumu ulaşıma hem şahsi hem toplu taşıma açısından çok uygun. Ev tertemiz ferah ve kısmen manzaralı. Kahvesi de güzeldi