Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok teşekkür ederim Kısmet elbet denk gelirizSabırlar diliyorum ...
Bir türlü denk gelemedik Eylül hanımcım![]()
Hoşgeldiniz Eylül Hanım evet hayat her zaman herşeye rağmen devam ediyor. İyi keyifler olsunHayat maalesef üzülsek de devam ediyor görüşmeler için musaitim önceden randevu alırsanız daha sağlıklı olurEkli dosyayı görüntüle 77336
Duruş çok önemliHayat maalesef üzülsek de devam ediyor görüşmeler için musaitim önceden randevu alırsanız daha sağlıklı olurEkli dosyayı görüntüle 77336
Teşekkür ederim görüsmek üzereTekrardan başınız sağolsun en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
Çok teşekkür ederimHoşgeldiniz Eylül Hanım evet hayat her zaman herşeye rağmen devam ediyor. İyi keyifler olsun![]()
Başınız sağolsun Eylül Hanım. Sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.Hayat maalesef üzülsek de devam ediyor görüşmeler için musaitim önceden randevu alırsanız daha sağlıklı olurEkli dosyayı görüntüle 77336
Çok teşekkür ederimşimdi öğrendim, başınız sağolsun Allah sabır versin...
Başınız sağolsun Eylül hanımHayat maalesef üzülsek de devam ediyor görüşmeler için musaitim önceden randevu alırsanız daha sağlıklı olurEkli dosyayı görüntüle 77336
şükür kavuşturana diyelimHayat maalesef üzülsek de devam ediyor görüşmeler için musaitim önceden randevu alırsanız daha sağlıklı olurEkli dosyayı görüntüle 77336
Hoşgeldin… forumun ve alemin starıHayat maalesef üzülsek de devam ediyor görüşmeler için musaitim önceden randevu alırsanız daha sağlıklı olurEkli dosyayı görüntüle 77336
Teşekkür ederimBasın saolsun eylul
Onemli tabiDuruş çok önemli![]()
Çok teşekkür ederimbaşınız sağolsun
Çok teşekkür ederim görüşmek üzereBasiniz sagolsun, basina gelen bilir zor ama hayat devam ediyor haklisiniz. Hosgeldiniz, gorusmek dilegiyle...
Cok teşekkür ederimBaşınız sağolsun Eylül Hanım. Sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.
Çok teşekkür ederimbaşınız sağolsun![]()
Teşekkür ederimHoş geldiniz
Rica ederim Eylül Hanım![]()
İstanbul size, bizde size hasretiz![]()
![]()
Başın saolsun ,sabırlar diliyorum..
Çok teşekkür ederimNet olarak bilemiyorum konuyu fakat başınız sağolsun eylül hanım![]()
Her ne kadar sonbahar kadını olsan da "sensizliğin mevsimi" çok soğuk starım. İyi ki geldin, safalar getirdinHayat maalesef üzülsek de devam ediyor görüşmeler için musaitim önceden randevu alırsanız daha sağlıklı olurEkli dosyayı görüntüle 77336
Çok teşekkür ederimHayatın akışını durduramıyoruz maalesef. Tekrar sabırlar diliyorum...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!