theater7391
Normal Üye
- 23 Tem 2021
- 33
- 52
- 43
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bugün saat 21:30 gibi kendisine ulaştım. 3 adet referans verdim. Açelya Rolan, Elif Özbek ve Luda. Kendisini misafir etmek istediğimi söyledim. Referans kontrolü yapacağını söyledi. Sonra adres ve konum istedi. Hazırlandığını ve yıla çıkacağını iletti. Yola çıkmadan alkol kullanıp kullanmadığımı sordu. Evde var olanları saydım ve pek tüketmediğimi ilettim. Yola çıktığını belirtti. Bu arada tekrar konum ve adres istedi, o sırada sigara almak için otoparka giderken anahtarımı almadığımdan kapıda kaldım. Çilingir geldi kapı açıldı. Sordum ne kadar yolun var 27 dk dedi. Sonra birden işin rengi değişti. Hanım efendi hem yola çıktı hem referans kontrolü yaptı hem de yolda yok hesap senin değil yok arkadaşının hesabını kullanıyorsun filan. Arada resim gönderi on dakika mesafedeyim. Sonra ön ödeme istedi, ne kadar istersen gönder dedi. 2000 TL gönderdim. Sonra bu senin hesabın değil yok arkadaşının hesabı mevzusu ayuka çıktı. Saatlerce ikna etmeye çalıştım. Saat oldu 23:45 bana dediği eve geldim. Ben 22:15 için anlaştım, 1,5 saat sonrasında elimde olan sıfır hanım efendinin banka hesabı 2000 TL artıya geçti. Yorum sizin