Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hükümet Gibi Kadın

Ormancini

Normal Üye
17 Tem 2022
14
94
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok uzun zamandır takibimde olan @VipDerin ile evinde dün 2 saatlik bir program gerçekleştirdik.

İletişimi gayet güzel, samimi, ikimizin müsait zamanını ayarlamak 1 haftayı bulduysa da sonuda dün kavuştuk. Hatta ilk randevumuzun elinde olmayan nedenlerden ötürü iptalini haber vermek içiin sabahın çok erken saatinde uyanıp yazacak kadar da hassas kendisi.

Evin konumu kolay bulunabilir, giriş çıkışla ilgili bir sorun yok. Ben motosikletimle gittiğim için sıkıntı yaşamadım, park yeri sorunu da yok gördüğüm kadarıyla.

Hanımefendinin evi de gayet şık, sade ve derli toplu.

Kendisine gelecek olursak; Derin uzun boyulu, hatta çok uzun boylu, uzun Roma sütunu gibi bacaklı... Bak bak, öp öp bitmiyor :)

Gençliği, güzelliği, fiziği, dövmeleri muhteşem.

Hani eskilerin bi lafı vardır "Hükümet gibi kadın" derler bu laf bence Derin için söylenmiş.

Bunun yanında samimiyeti, ilgisi alakası, kedi gibi yanaşması, dokunuşları, öpüşü... 2 saatim sevgilimle geçti sanki.

Malum anların detayına girmeyeceğim, sadece 50 yaşına merdiven dayamış olarak çok uzun zamandır 2 saate 2 defa yapabildiğim olmamıştı. :cool:
Çok mutlu, pamuk gibi ayrıldım yanından..

Her şey için çok çok teşekkür ederim sevgili @VipDerin 😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,041
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar