Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hakikaten Efsaneymiş

fasulye

Normal Üye
29 Kas 2016
25
93
Cinsiyetiniz nedir?
Bir seyahat sonrasına 5 saat için sözleştik. Uçuşumun değişmesine rağmen hızlıca olumlu yanıt verdi. Ulaşımı taksiyle sağladığım fakat yönlendirmeleri çok yerindeydi. Hiç yabancılık çekmeden ulaşımı sağladım. İkramları gerçekten çok iyiydi. 5 saat çok mu acaba diye düşünürken nasıl geçtiğini anlamadım bile.

İlk başlarda çok gerdindim. Muhabbetiyle hızla rahatlatması, kaynaşması beni çok etkiledi. İsteklerimi hiç mırın kırın etmeden arzuyla kabul etmesi çok özeldi. Hayır kelimesini duymamanın anlamını bilen bilir. Nice sınırsızım diyenleri cebinden çıkartır.

Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda görüşmek üzere...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,838
8,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

okant35

Normal Üye
3 Tem 2022
20
18
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir seyahat sonrasına 5 saat için sözleştik. Uçuşumun değişmesine rağmen hızlıca olumlu yanıt verdi. Ulaşımı taksiyle sağladığım fakat yönlendirmeleri çok yerindeydi. Hiç yabancılık çekmeden ulaşımı sağladım. İkramları gerçekten çok iyiydi. 5 saat çok mu acaba diye düşünürken nasıl geçtiğini anlamadım bile.

İlk başlarda çok gerdindim. Muhabbetiyle hızla rahatlatması, kaynaşması beni çok etkiledi. İsteklerimi hiç mırın kırın etmeden arzuyla kabul etmesi çok özeldi. Hayır kelimesini duymamanın anlamını bilen bilir. Nice sınırsızım diyenleri cebinden çıkartır.

referans için teşekkürler

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,844

Güzel düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim, seni tanımak çok keyifliydi. Evet 5 saat cok dedin ama neredeyse yetmeyecek gibi geldi bana 🤪 dilerim tekrar gorusuruz 😘😘

fasulye

Normal Üye
29 Kas 2016
25
93
Cinsiyetiniz nedir?
Asıl ben teşekkür ederim. Seni tanımak da çok keyifliydi. En kısa zamanda uğrayacağım.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar