- 27 Kas 2023
- 159
- 656
Merhaba aşkolar
Ben Emel
23 yaşındayım , istanbulda üniversite okuyorum , son sınıf öğrencisiyim.
Anlık olarak randevu oluşturabilirsiniz sorunuz. 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz sorunuz.
1.64 boyunda , 72 kg beyaz tenli balıketli biriyim ( farklılık arayan beyler için dolgun göğüslere ve kalçalara sabihim
️)
Her daim enerjik , konuşmayı seven , kendine güvenen sıcak kanlı , güleryüzlü , iletişim becerileri iyi bir kadınım.Öpüşmeyi sevişmeyi severim ve severek yapıyorum , sevgili tadında bir görüşme olucağı konusunda emin olabilirsiniz.Oral seks konusunda iddalıyımdır
.
Genellikle İstanbul avrupa yakasında görüşmeler yapıyorum ama İstanbul’un her yerine plan yapmak için ulaşabilirsiniz.Şehir dışı planlarına her zaman açığım ulaşabilirsiniz.
ÜCRETLER:
INCALL(mümkünse en az 2 referans)
İncall görüşme evim küçükköy , gaziosmanpaşa bölgesindedir.Referansınız yok ise ön ödeme talebim mevcut lütfen uygun ise yazınız pazarlık yapmıyorum.
1 saat 5.000 TL ( 1 seans )
2 saat 9.000 TL ( 2 seans )
3 saat 13.000 TL ( 3 seans )
4 saat 17.000 TL ( 4 seans )
OUTCALL
2 saat 12.000 TL ( 2 seans )
3 saat 16.000 TL ( 3 seans )
4 saat 20.000 TL ( 4 seans )
8 saat Gecelik 35.000 TL
+TAKSİ ( Avrupa Yakası Tercihim )
+1000 TL
️Rezervasyon- check-in ve konfirmasyon bilgisini göndermediğiniz sürece yola çıkmıyorum.Taksi ücretini önden alıyorum.
Şehir Dışı Seyahatlerim
10 saat 45.000 TL + yol masrafı
Görüşme ücretinin yarısını ve ulaşım masraflarını ön ödeme olarak alıyorum.
İl dışı davetlerde 2 gün önceden ödemesi yapılmış otel konfirmasyon detaylarını tarafıma göndermeniz halinde netleşmiş oluyoruz.
ŞARTLARIM VE YASAKLARIM
Korunmasız ilişki yapmıyorum teklif etmeyin.
Anal ilişki yapmıyorum teklif etmeyin.
Sevdiğiniz veya istediğiniz kıyafet , kostüm vs var ise iletebilirsiniz , özellikle sevdiğiniz bir renk var ise iletebilirsiniz.
️Özel bölge tıraşına özen göstermeyen , ağız hijyenine özen göstermeyen ve genital siğili olan kişilerle görüşme yapmıyorum.
️Kendinizi tanıttığınız(yaş/boy/kilo/nick/dilerseniz fotoğraf),yapmak istediğiniz programı içeren(tarih/program uzunluğu/varsa ekstraları içeren),referanslarınızı belirttiğiniz açıklayıcı mesajlar iletirseniz daha hızlı dönüş sağlayabilirim 
( geç gördüğüm mesajlara müsaitliğinizi bilmediğim için dönüş sağlayamıyorum tekrardan yazabilir ya da müsaitliğinizi mesajınızda belirtebilirsiniz )
EKSTRA HER SERVİS +3000 TL
Görüşme öncesinde ekstra istediğiniz servisi açık bir şekilde belirtin ve ayrıca farklı bir teklifiniz varsa iletin.
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing) , OWC (Kondomlu Oral) , DFK (Deep french kissing), 69 (69 sex pozisyonu)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağıza Boşalma) , COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma) , Sex oyuncakları (Sex Toys) , Ayak fetişi (foot fetish) , Hard Sex
Yasaklarım (my bans) : Yutma (Swallowing) , Anal Rimming, A-Level (Anal sex)

️️Ücreti görüştüğümüzde görüşme başında vermenizi rica ediyorum.
Randevu için aşağıdaki WHATSAPP butonundan ulaşabilirsiz,
LÜTFEN ARAMAYIN/Telefonda konuşmuyorum.
️Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
İletişim (Contact) : +44 7878 602427
wa.me
Alternatif iletişim için telegram kullanıcı adım : emellpriv
️Telegram hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
https://t.me/emellpriv
Twitter adresim :
https://twitter.com/@emellprivv
İsim (Name): Emel
Yaş (Age) : 23
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : GAZİOSMANPAŞA
Boy (length): 1.64
Kilo (Weight): 72
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 100
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 105
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Açık Kahve
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question). 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I do not use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**
Ben Emel

İncall görüşme evim küçükköy , gaziosmanpaşa bölgesindedir.Referansınız yok ise ön ödeme talebim mevcut lütfen uygun ise yazınız pazarlık yapmıyorum.
1 saat 5.000 TL ( 1 seans )
2 saat 9.000 TL ( 2 seans )
3 saat 13.000 TL ( 3 seans )
4 saat 17.000 TL ( 4 seans )

2 saat 12.000 TL ( 2 seans )
3 saat 16.000 TL ( 3 seans )
4 saat 20.000 TL ( 4 seans )
8 saat Gecelik 35.000 TL

+1000 TL

( geç gördüğüm mesajlara müsaitliğinizi bilmediğim için dönüş sağlayamıyorum tekrardan yazabilir ya da müsaitliğinizi mesajınızda belirtebilirsiniz )

LÜTFEN ARAMAYIN/Telefonda konuşmuyorum.

İletişim (Contact) : +44 7878 602427

Share on WhatsApp
WhatsApp Messenger: More than 2 billion people in over 180 countries use WhatsApp to stay in touch with friends and family, anytime and anywhere. WhatsApp is free and offers simple, secure, reliable messaging and calling, available on phones all over the world.

https://t.me/emellpriv
Twitter adresim :
https://twitter.com/@emellprivv
İsim (Name): Emel
Yaş (Age) : 23
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : GAZİOSMANPAŞA
Boy (length): 1.64
Kilo (Weight): 72
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 100
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 105
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Açık Kahve
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question). 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I do not use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**
Ekli dosyalar
-
WhatsApp Image 2023-11-27 at 03.58.09 (4).jpeg103.3 KB · Görüntüleme: 8,778
-
WhatsApp Image 2023-11-27 at 03.58.09 (5).jpeg138.3 KB · Görüntüleme: 8,797
-
IMG_3002.jpeg178.8 KB · Görüntüleme: 2,140
-
IMG_2863.jpeg85.7 KB · Görüntüleme: 2,142
-
IMG_2337.jpeg212.5 KB · Görüntüleme: 2,172
-