Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Fevkaladenin fevkinde :)

• Konbuyu başlatan murof
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:08
20 Kas 2013
50
164
Cinsiyetiniz nedir?
Derin Hanım'la Pazar günü görüştük, iyi ki de görüştük. Kendisine çok teşekkür ederim, güzel bir deneyim oldu. Daha önce yine forumdan Kelly the Pink Hanım'la görüşmüştüm, iki hanımefendi de çok güzel insanlar. Şimdiye kadar hep iyi insanlarla karşılaştım, teşekkürler.

İletişim görüşme öncesi de, görüşme sırasında da, sonrasında da hep kolay ve güzeldi. İyi bir insan kendisi, benim de iletişimim iyidir zaten, hiç sıkıntı yaşamadım. Evin konumunu bulmak kolay, yönlendirmesi de güzeldi. Evinde çok tatlı köpek bulunuyor, hiçbir sıkıntı vermedi çok tatlıydı. Rahatsız olacak varsa önceden belirtmeli. Evi de güzel ve rahattı.

Çok güzel bir kadın. 185 civarı boy, ince vücut, güzel duruş, dövmeler derken dışarıda görsen dönüp bakarsın. Servis konusunda belirttiği servisler var. Hardcore-sert moda gelecek bir kadın değil gördüğüm kadarıyla, ben de hiç hardcore takılmadım, denemedim. Yönlendirmelere açık, boyunu da hesaba katarak pozisyon anlamında size uyum sağlıyor :) Güzel bir deneyim oldu, tekrar görüşeceğiz.

İyi kalpli, güzel bir insan kendisi. Üzmeyelim.

Teşekkürler...

VipDerin Çevrimiçi
5 Haz 2022
531
2,532
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Derin Hanım'la Pazar günü görüştük, iyi ki de görüştük. Kendisine çok teşekkür ederim, güzel bir deneyim oldu. Daha önce yine forumdan Kelly the Pink Hanım'la görüşmüştüm, iki hanımefendi de çok güzel insanlar. Şimdiye kadar hep iyi insanlarla karşılaştım, teşekkürler.

İletişim görüşme öncesi de, görüşme sırasında da, sonrasında da hep kolay ve güzeldi. İyi bir insan kendisi, benim de iletişimim iyidir zaten, hiç sıkıntı yaşamadım. Evin konumunu bulmak kolay, yönlendirmesi de güzeldi. Evinde çok tatlı köpek bulunuyor, hiçbir sıkıntı vermedi çok tatlıydı. Rahatsız olacak varsa önceden belirtmeli. Evi de güzel ve rahattı.

Çok güzel bir kadın. 185 civarı boy, ince vücut, güzel duruş, dövmeler derken dışarıda görsen dönüp bakarsın. Servis konusunda belirttiği servisler var. Hardcore-sert moda gelecek bir kadın değil gördüğüm kadarıyla, ben de hiç hardcore takılmadım, denemedim. Yönlendirmelere açık, boyunu da hesaba katarak pozisyon anlamında size uyum sağlıyor :) Güzel bir deneyim oldu, tekrar görüşeceğiz.

Teşekkürler...
Canımm ❤️❤️❤️❤️ Teşekkür ederim

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,489
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Teşekkürler...
paylaşim icin teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar