Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eylül… Adı gibi duru, saf, güzel

25 Şub 2011
171
344
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese selam…Yaşım pek göstermesem de 50 ye dayadı… Forum un eskilerinden sayılırım… Özel hayatım, ilişkilerim,işler güçler…. Eeee yaş ta var tabi, bıkmışlık ta bazen ortamdan… eskisi kadar faal değilim, dönem dönem faal olsam da , belki özel anları süper olan ama bende evden çıktığımda iz bırakmayan bayanları paylaşma gereği görmüyorum… kapı yüzünüze kapandığında, orada kalıyor benim için…Ne yazayım Kİ sonra? Şöyle böyle yaptık mı? Eylül, lafı getirdiğim yer gibi, tam da iz bırakacak bir hatun…Hep şu örnek geliyor aklıma…. Hani Bodruma , Alaçatı ya gidersiniz , yer içer yorulursunuz. Ama döndüğünüzde aklınızda kalan yoktur, ama ufak bir Avrupa ülkesine gidersiniz, geldiğinizde hala düşündürür sizi…izler bırakır… Eylül öyle bence… Gördüğünüzde diyorsunuz Kİ … kıvırcık saçlar, Gülen ama mesafeli gözler, halka küpeler, yay gibi zarif beden… Latin dansçılara benziyor…..….Üzücü şeylerin üst üste geldiği şu günlerde, yağmurlu sabah bana o kadar iyi geldi ki… sabah daha önce niyetlendiğim ( Balat da iken) ama şantiyedeki bir mesele yüzünden gidemediğim Eylül düştü aklıma…Libidom tavan yaptığı İçin değil, geçmiş mesajlarındaki samimiyet, gelemeyişime verdiği anlayışlı tepki…Bu sabah niyetlendim.. İşten kaytardım, elimdeki kitabı okuyacaktım en kötü…Eylül ya da kimse… saat 10 da geri döndü sağolsun, beklemiyordum da çok…13 gibi kapısındaydım…Değişik bir güzel, naif, sıcak ama mesafeli( nasıl oluyor diye sormayın, asalet diyorum ben buna) kültürlü bir bayan tanıdım, kokusuna, dokunuşuna, nazikliğine bayıldım… ki gündüz ortamını sevmesem de, hava nemli de, sıcak ta olsa…çok iyi geldi bana Eylül, kaçtım hayattan iki saat, belki depresifliğimi de geçirdim üstüne ucundan…. Kusuruma bakmasın artık… Daha serin, karanlık bir havada görüşmek nasip olur umarım…Nasip olmasa da, Eylül duruşuyla, kalitesiyle , bu ortamda aklımdan çıkmayacak insanlar arasına girdi çoktan…

Tekrar teşekkür ederim Eylül cüm, şansımız bol olsun, emi🥰Huzurlu, sağlıklı, kediler içinde… Sevgiler….

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler, @Eylül Umay gerçekten de iz bırakacak türden bir kadın...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,918
4,492
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam…Yaşım pek göstermesem de 50 ye dayadı… Forum un eskilerinden sayılırım… Özel hayatım, ilişkilerim,işler güçler…. Eeee yaş ta var tabi, bıkmışlık ta bazen ortamdan… eskisi kadar faal değilim, dönem dönem faal olsam da , belki özel anları süper olan ama bende evden çıktığımda iz bırakmayan bayanları paylaşma gereği görmüyorum… kapı yüzünüze kapandığında, orada kalıyor benim için…Ne yazayım Kİ sonra? Şöyle böyle yaptık mı? Eylül, lafı getirdiğim yer gibi, tam da iz bırakacak bir hatun…Hep şu örnek geliyor aklıma…. Hani Bodruma , Alaçatı ya gidersiniz , yer içer yorulursunuz. Ama döndüğünüzde aklınızda kalan yoktur, ama ufak bir Avrupa ülkesine gidersiniz, geldiğinizde hala düşündürür sizi…izler bırakır… Eylül öyle bence… Gördüğünüzde diyorsunuz Kİ … kıvırcık saçlar, Gülen ama mesafeli gözler, halka küpeler, yay gibi zarif beden… Latin dansçılara benziyor…..Üzücü şeylerin üst üste geldiği şu günlerde, yağmurlu sabah bana o kadar iyi geldi ki… sabah daha önce niyetlendiğim ( Balat da iken) ama şantiyedeki bir mesele yüzünden gidemediğim Eylül düştü aklıma…Libidom tavan yaptığı İçin değil, geçmiş mesajlarındaki samimiyet, gelemeyişime verdiği anlayışlı tepki…Bu sabah niyetlendim.. İşten kaytardım, elimdeki kitabı okuyacaktım en kötü…Eylül ya da kimse… saat 10 da geri döndü sağolsun, beklemiyordum da çok…13 gibi kapısındaydım…Değişik bir güzel, naif, sıcak ama mesafeli( nasıl oluyor diye sormayın, asalet diyorum ben buna) kültürlü bir bayan tanıdım, kokusuna, dokunuşuna, nazikliğine bayıldım… ki gündüz ortamını sevmesem de, hava nemli de, sıcak ta olsa…çok iyi geldi bana Eylül, kaçtım hayattan iki saat, belki depresifliğimi de geçirdim üstüne ucundan…. Kusuruma bakmasın artık… Daha serin, karanlık bir havada görüşmek nasip olur umarım…Nasip olmasa da, Eylül duruşuyla, kalitesiyle , bu ortamda aklımdan çıkmayacak insanlar arasına girdi çoktan…

Tekrar teşekkür ederim Eylül cüm, şansımız bol olsun, emi🥰Huzurlu, sağlıklı, kediler içinde… Sevgiler….
paylaşim icin teşekkürler

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,616
2,853
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık

6 Ocak 2022
344
334
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Samimi paylaşım için teşekkürler

Faar Çevrimiçi
15 Ağu 2018
2,374
1,547
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler sevişmenize sağlık

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
441
681
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Herkese selam…Yaşım pek göstermesem de 50 ye dayadı… Forum un eskilerinden sayılırım… Özel hayatım, ilişkilerim,işler güçler…. Eeee yaş ta var tabi, bıkmışlık ta bazen ortamdan… eskisi kadar faal değilim, dönem dönem faal olsam da , belki özel anları süper olan ama bende evden çıktığımda iz bırakmayan bayanları paylaşma gereği görmüyorum… kapı yüzünüze kapandığında, orada kalıyor benim için…Ne yazayım Kİ sonra? Şöyle böyle yaptık mı? Eylül, lafı getirdiğim yer gibi, tam da iz bırakacak bir hatun…Hep şu örnek geliyor aklıma…. Hani Bodruma , Alaçatı ya gidersiniz , yer içer yorulursunuz. Ama döndüğünüzde aklınızda kalan yoktur, ama ufak bir Avrupa ülkesine gidersiniz, geldiğinizde hala düşündürür sizi…izler bırakır… Eylül öyle bence… Gördüğünüzde diyorsunuz Kİ … kıvırcık saçlar, Gülen ama mesafeli gözler, halka küpeler, yay gibi zarif beden… Latin dansçılara benziyor…..….Üzücü şeylerin üst üste geldiği şu günlerde, yağmurlu sabah bana o kadar iyi geldi ki… sabah daha önce niyetlendiğim ( Balat da iken) ama şantiyedeki bir mesele yüzünden gidemediğim Eylül düştü aklıma…Libidom tavan yaptığı İçin değil, geçmiş mesajlarındaki samimiyet, gelemeyişime verdiği anlayışlı tepki…Bu sabah niyetlendim.. İşten kaytardım, elimdeki kitabı okuyacaktım en kötü…Eylül ya da kimse… saat 10 da geri döndü sağolsun, beklemiyordum da çok…13 gibi kapısındaydım…Değişik bir güzel, naif, sıcak ama mesafeli( nasıl oluyor diye sormayın, asalet diyorum ben buna) kültürlü bir bayan tanıdım, kokusuna, dokunuşuna, nazikliğine bayıldım… ki gündüz ortamını sevmesem de, hava nemli de, sıcak ta olsa…çok iyi geldi bana Eylül, kaçtım hayattan iki saat, belki depresifliğimi de geçirdim üstüne ucundan…. Kusuruma bakmasın artık… Daha serin, karanlık bir havada görüşmek nasip olur umarım…Nasip olmasa da, Eylül duruşuyla, kalitesiyle , bu ortamda aklımdan çıkmayacak insanlar arasına girdi çoktan…

Aylar sonra aniden gelen bir selamın devamında görüşebildik. Iyi de oldu. Seni dinlemek keyifliydi cidden. Aynı dili konuştuk çoğu zaman. Tekrarlamak dileğiyle. Islak mama için de teşekkür ediyoruz. Öpüyoruz seni kedoyla. 😋💋😋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar