incaseinneed
Normal Üye
- 23 Ağu 2021
- 1
- 11
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sevgili Roza’yı bir süredir forumda takip ediyordum. Son anda kesinleşen bir İstanbul seyahati söz konusu olunca hemen kendisine yazıp program talep ettim. Kendisi içten bir şekilde aynı gün olmasına rağmen kabul etti. 2 saatlik program saatim yaklaşınca bir aksilik çıktı ve 2 saatlik erteleme rica ettim. Anlayışla karşıladı. Allahım kız melek gibi.
Evi kolay bir yerde ama daha da önemlisi site otoparkına araçla girebilyorum. Girişte haber veriyorlar ama kimlik falan yok iyi ki.
Ve büyük an gelip de kapı açılınca of of off… sarışın bir ten ve dehşet güzel bir çift göz…
Sıçak ve içten bir karşılama…
Ve o tatlı kırık Türkçesiyle muhabbete koyuldum. Çoktandır tanış iki dost gibi…
3 yıl öncesine kadar Dubai’de yaşıyormuş. Geçici bir süreliğine gelmiş ve gelecek ay yine Dubai’ye dönecekmiş.
Şık ve nezih bir evde hem şarap hem çay ikramı aynı anda…
Derken oda değiştirdik…
Net hatlarıyla beni benden alan oraloyla coşulan bit yatak inlemeleri daha fazla karşı koyamadığım doruklara ulaştırdı bizi.
Keşke seyahat etmek zorunda olmasaydım da gecelik program alsaydım. Çünkü o tatlı konuşması ve diliyle o muhabbeti o kadar sarıyor ki…
Bu arada yerli bir aktrise benzeticem ama isim zikretmeyeyim. Eski dizilerden birinde mafya babasının “seksi şempanze” diye hitap ettiği bi hatun vardı. Kardeşi kadar benziyor desem yalan olmaz.
Her şey için teşekkürler Roza… iyi ki tanıdım seni.
Evi kolay bir yerde ama daha da önemlisi site otoparkına araçla girebilyorum. Girişte haber veriyorlar ama kimlik falan yok iyi ki.
Ve büyük an gelip de kapı açılınca of of off… sarışın bir ten ve dehşet güzel bir çift göz…
Sıçak ve içten bir karşılama…
Ve o tatlı kırık Türkçesiyle muhabbete koyuldum. Çoktandır tanış iki dost gibi…
3 yıl öncesine kadar Dubai’de yaşıyormuş. Geçici bir süreliğine gelmiş ve gelecek ay yine Dubai’ye dönecekmiş.
Şık ve nezih bir evde hem şarap hem çay ikramı aynı anda…
Derken oda değiştirdik…
Net hatlarıyla beni benden alan oraloyla coşulan bit yatak inlemeleri daha fazla karşı koyamadığım doruklara ulaştırdı bizi.
Keşke seyahat etmek zorunda olmasaydım da gecelik program alsaydım. Çünkü o tatlı konuşması ve diliyle o muhabbeti o kadar sarıyor ki…
Bu arada yerli bir aktrise benzeticem ama isim zikretmeyeyim. Eski dizilerden birinde mafya babasının “seksi şempanze” diye hitap ettiği bi hatun vardı. Kardeşi kadar benziyor desem yalan olmaz.
Her şey için teşekkürler Roza… iyi ki tanıdım seni.