Franz-34
Normal Üye
- 20 May 2018
- 2
- 20
- Cinsiyetiniz nedir?
Forumda arayışım ve olumlu referansları sonucu @Diana ile tanışmaya karar verdim. 3 saatlik görüşme ile başlayan akşamımız frekansların uyumu ve karşılıklı keyifli anlar sonucu gece görüşmesine dönüştü.
@Diana hanım bu kadar güzel olup sıfır ego olması kendisine daha da hayran bıraktırıyor. Sizi çok özel hissettirip her istediğiniz yapmaya çalışan tamamen uyumlu ve güzel pembiş...
Fiziği, yüzü ve aurası tarif edilemez sadece yaşanır diyebilirim. Fotoğraflarından daha güzel ve naif.
Kendisini gerçekten uzun zamandır tanıdığınız sevgiliniz gibi hissediyorsunuz..
Şimdiye kadar forum veya dışarıdan kimse ile ikinci bir görüşme yapmamıştım @Diana ile kesinlikle çok yakın zamanda görüşmek dileğiyle...
Teşekkürler Doğal Afet @Diana
@Diana hanım bu kadar güzel olup sıfır ego olması kendisine daha da hayran bıraktırıyor. Sizi çok özel hissettirip her istediğiniz yapmaya çalışan tamamen uyumlu ve güzel pembiş...
Fiziği, yüzü ve aurası tarif edilemez sadece yaşanır diyebilirim. Fotoğraflarından daha güzel ve naif.
Kendisini gerçekten uzun zamandır tanıdığınız sevgiliniz gibi hissediyorsunuz..
Şimdiye kadar forum veya dışarıdan kimse ile ikinci bir görüşme yapmamıştım @Diana ile kesinlikle çok yakın zamanda görüşmek dileğiyle...
Teşekkürler Doğal Afet @Diana