Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Diana ile Unutulmaz Bir Gece

@Mertistanbullu_

Normal Üye
30 Tem 2024
4
9
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Diana ile bir hafta önce görüştük. Kapıdan girer girmez büyülüyor insanı. Bir insan bu kadar mı güzel olur. Adeta beni benden aldı. Hayran bıraktı kendine... Ben ona Prenses Diana diyorum. Gece boyu birlikte idik. Hakikaten bambaşka bir geceydi. Hayat boyu asla unutamam. Beyazlar içerisinde adeta melek gibi girdi odaya.. Oturduk sohbet ettik içtik eğlendik kaynaştık. Her seferinde farklı özel kıyafetlerini giydi. Her şey çok güzeldi... Hayat boyu unutamam. Rus kadınları başka derlerdi ama hakikaten Diana öyle... Partnerini nasıl mutlu edeceğini çok iyi biliyor ve kendide mutlu oluyor... İstanbul'a geldiğimde başka kapıyı aramam.. Diana'dan başkası ile görüşmem çünkü o bir zirve...Her şey için teşekkürler Prenses... Mutluluk her daim seninle olsun..

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
696
468
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Diana ile bir hafta önce görüştük. Kapıdan girer girmez büyülüyor insanı. Bir insan bu kadar mı güzel olur. Adeta beni benden aldı. Hayran bıraktı kendine... Ben ona Prenses Diana diyorum. Gece boyu birlikte idik. Hakikaten bambaşka bir geceydi. Hayat boyu asla unutamam. Beyazlar içerisinde adeta melek gibi girdi odaya.. Oturduk sohbet ettik içtik eğlendik kaynaştık. Her seferinde farklı özel kıyafetlerini giydi. Her şey çok güzeldi... Hayat boyu unutamam. Rus kadınları başka derlerdi ama hakikaten Diana öyle... Partnerini nasıl mutlu edeceğini çok iyi biliyor ve kendide mutlu oluyor... İstanbul'a geldiğimde başka kapıyı aramam.. Diana'dan başkası ile görüşmem çünkü o bir zirve...Her şey için teşekkürler Prenses... Mutluluk her daim seninle olsun..
Referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar