Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Derinlere dalmak.

Lucadoodle

Normal Üye
5 Nis 2022
17
20
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün Derin'le çok güzel 1 saat geçirdim. Evi çok kolay ulaşılabilir bir noktada. Tam anlaştığımız saatte görüşme başladı.
Çok tatlı/sıcak bir karşılama, arkasından bir soğuk içecek. Kendisi önceden hazırlanmıştı, istediğim kostüm üzerindeydi.
Fizik olarak gerçekten çok üstün, uzun bir boy, boyuyla orantılı vücut ölçüleri, bakmaya doyamayacağınız bir yüz güzelliği.
Yatakta çok uyumlu, size uyuyor, sonra yönetimi alıyor size kendini uyduruyor. Umarım daha uzun süreler görüşmelerimiz olur.
Kültürlü, tertemiz, nefis fiziğiyle harika bir genç kız.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,923
4,488
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün Derin'le çok güzel 1 saat geçirdim. Evi çok kolay ulaşılabilir bir noktada. Tam anlaştığımız saatte görüşme başladı.
Çok tatlı/sıcak bir karşılama, arkasından bir soğuk içecek. Kendisi önceden hazırlanmıştı, istediğim kostüm üzerindeydi.
Fizik olarak gerçekten çok üstün, uzun bir boy, boyuyla orantılı vücut ölçüleri, bakmaya doyamayacağınız bir yüz güzelliği.
Yatakta çok uyumlu, size uyuyor, sonra yönetimi alıyor size kendini uyduruyor. Umarım daha uzun süreler görüşmelerimiz olur.
paylaşim icin teşekkürler

VipDerin Çevrimdışı
5 Haz 2022
530
2,518
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Teşekkür ederim tatlım en kısa zamanda görüşmek dileğiyle 🌸

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar