genchadam
Normal Üye
- 4 Ağu 2011
- 27
- 120
- Cinsiyetiniz nedir?
Derin ile bugün mükemmel geçen iki saatlik görüşmeden çıktım ve sıcağı sıcağına bu mükemmel anları siz saygı değer forum üyeleriyle paylaşmak istedim. Derin ile iletişim kurmak çok rahat oldu, sağ olsun bekletmeden net bir şekilde randevulaştık. Randevuyu kaptıktan sonra konuma doğru gittim. Derin'in evi Maltepe tarafında, bulunması çok kolay bir lokasyonda yer alıyor; park problemi yok.
İletişim ve lokasyon faslını uzatmayıp Derin'den bahsetmek istiyorum. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki Derin sokakta kolay kolay göremeyeceğimiz kadar güzel bir kadın
Gerek boyu posu gerekse yüz güzelliği bir görenin bir defa değil defalarca dönüp bakmasını sağlayacak güzellikte birisi
Abarttığımı düşünenler olabilir onlar için söylüyorum kesinlikle abartı değil
Hani böylesi güzel bir hatunun çok kaprisli, ukala, soğuk olmasını bekleriz değil mi? Şahsen ben beklerim. Ama Derin o kadar sıcak, samimi, cana yakın ki kendimi tam anlamıyla uzun zamandır tanıdığım birine misafir olmuş gibi hissettim. O samimiyeti ve sıcaklığı evinin kapısından ilk girdiğim andan itibaren sağ olsun bana gösterdi. Salonda oturduğumuz süre boyunca çok güzel ve koyu bir sohbete daldık. Yanında olduğum zaman zarfında tüm dikkatini sağ olsun bana verdi, telefonuyla hiç ilgilenmedi. Bu konunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu tavrıyla da ne kadar düzgün bir insan olduğunu gösterdi.
Özel dakikaları paylaşmayı doğru bulmasam da Derin hem GFE hem de -benim Derin'den sonra literatüre kazandırdığım- VSE yani Victoria's Secret Meleği Experience'ı
tam anlamıyla yaşatıyor 

Uyumluluğunu ve kaprissizliğini yine burada da fazlasıyla gösteriyor.
O kadar güzel bir deneyim oldu ki tadı damağımda kaldı, süreyi uzatmak istedim ama başka bir arkadaşına sözü varmış. Derin için puanlama yapacak olsam 10 üzerinden 100000 veririm. O kadar aklımı başımdan aldı yani. Yaşattığı güzel dakikalar ve gösterdiği nezaketten dolayı Derin'e çok teşekkür ediyorum
Tekrar tekrar görüşmek dileğiyle
İletişim ve lokasyon faslını uzatmayıp Derin'den bahsetmek istiyorum. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki Derin sokakta kolay kolay göremeyeceğimiz kadar güzel bir kadın

Özel dakikaları paylaşmayı doğru bulmasam da Derin hem GFE hem de -benim Derin'den sonra literatüre kazandırdığım- VSE yani Victoria's Secret Meleği Experience'ı

O kadar güzel bir deneyim oldu ki tadı damağımda kaldı, süreyi uzatmak istedim ama başka bir arkadaşına sözü varmış. Derin için puanlama yapacak olsam 10 üzerinden 100000 veririm. O kadar aklımı başımdan aldı yani. Yaşattığı güzel dakikalar ve gösterdiği nezaketten dolayı Derin'e çok teşekkür ediyorum