Zeki18
Normal Üye
- 5 Ara 2020
- 4
- 44
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Geçtiğimiz günlerde iş için İstanbul'a gelmiştim.Gelmişken de güzel bir bayanla tanışmadan gitmek olmazdı.Forumdakilerden takip ettiğim radarimda olan Derin hanımla görüşmek için hemen yazdım , kendisi daha whatappta sohbet ederken ilgisi ve alakası ile beni büyülemisti.Çünkü ben biraz daha normal sade ilişkiden ziyade bdsm tarzı seviyorum.Mistress femdom fantezileri sağlayabilen bayanlarla ilgileniyorum. Derin Hanım da bu tarz geceleri yaşatmayı ve yaşamayı sevdiğini söyleyince dünyalar benim olmuştu açıkçası.
Eve vardığınizda giriş aşırı rahat park sorunu hiç yok ikramları bol Kendi evimde gibi rahat hissettim.Kendisi gayet sıcakkanlı bir insan bunun yanında da çok uzun boylu sütun gibi hatun fiziği çok iyi.
Odaya geçtiğimizde ise apayrı bir dünya ya giriş yaptık kıyafetler giyildi kelepçeler kirbaclar çıktı, fanteziler başladı.Derin Hanım artık bir sahibeydi.Benim gibi yaramaz bir çocuğa cezasını verdi kirbacladi tokatladi uzun bacaklariyla ezdi gecti , resmen emrinde bir köle yaptı.Bu güzel anlar için kendisine tekrar teşekkür ederim.Yine görüşmek ümidiyle..
Eve vardığınizda giriş aşırı rahat park sorunu hiç yok ikramları bol Kendi evimde gibi rahat hissettim.Kendisi gayet sıcakkanlı bir insan bunun yanında da çok uzun boylu sütun gibi hatun fiziği çok iyi.
Odaya geçtiğimizde ise apayrı bir dünya ya giriş yaptık kıyafetler giyildi kelepçeler kirbaclar çıktı, fanteziler başladı.Derin Hanım artık bir sahibeydi.Benim gibi yaramaz bir çocuğa cezasını verdi kirbacladi tokatladi uzun bacaklariyla ezdi gecti , resmen emrinde bir köle yaptı.Bu güzel anlar için kendisine tekrar teşekkür ederim.Yine görüşmek ümidiyle..