Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu ile harika geçen vakit

engtime

Normal Üye
15 Ağu 2023
15
60
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar,
Cansu hanım ile şimdiye kadar 2 sefer görüştüm. Her görüşmede güleryüzü, çeşit çeşit ikramları, tertemiz evi ve sexy kıyafetleri ile karşıladı beni. Hoş ve samimi sohbetiyle rahat hissetmenizi sağlıyor.
Yatak odasında isteklerimi kırmadan yerine getirdi sağolsun. Standart servislerinde belirttiği farklı hizmetleri deneme şansım oldu. Bu platformdaki zaten en fazla olumlu referansa sahip pembişlerden biri olduğu için tüm detaylara girmeyip, sadece beni en etkileyen kısımlardan bahsedersem: Harika öpüşmesi, tahrik edici dokunuşları, partneriyle beraber zevk alması ve bunu karşısındakine hissettirmesi diyebilirim.
İmkanınız varsa, hazır 10 hazirana kadar +1 saat kampanyası yapmışken kaçırmayın bence.
Yaşattıkların için tekrar teşekkür ederim kendi güzel, kalbi güzel Cansu, ilk fırsatta yine görüşmek üzere:)

Agora77 Çevrimdışı
19 Nis 2024
50
19
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Değerli Paylaşım icin teşekkürler

Son düzenleme:
Agora77 Çevrimdışı
19 Nis 2024
50
19
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese selamlar,
Cansu hanım ile şimdiye kadar 2 sefer görüştüm. Her görüşmede güleryüzü, çeşit çeşit ikramları, tertemiz evi ve sexy kıyafetleri ile karşıladı beni. Hoş ve samimi sohbetiyle rahat hissetmenizi sağlıyor.
Yatak odasında isteklerimi kırmadan yerine getirdi sağolsun. Standart servislerinde belirttiği farklı hizmetleri deneme şansım oldu. Bu platformdaki zaten en fazla olumlu referansa sahip pembişlerden biri olduğu için tüm detaylara girmeyip, sadece beni en etkileyen kısımlardan bahsedersem: Harika öpüşmesi, tahrik edici dokunuşları, partneriyle beraber zevk alması ve bunu karşısındakine hissettirmesi diyebilirim.
İmkanınız varsa, hazır 10 hazirana kadar +1 saat kampanyası yapmışken kaçırmayın bence.
Yaşattıkların için tekrar teşekkür ederim kendi güzel, kalbi güzel Cansu, ilk fırsatta yine görüşmek üzere:)
Merhaba engtiime eğer sizin için de uygunsa size dm den yazabilir miyim

Son düzenleme:
Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,844
Herkese selamlar,
Seni tanımak, seninle vakit geçirmek çok keyifliydi. Son görüşmemiz de son dk larda birazcık rahatsızlanmis olsam da anlayışla yaklaşman çok nazik bir davranisti. Bu arada şimdi iyiyim 😊 güzel düşüncelerin, paylaşımın ve zaman ayırıp misafirim olduğun için çok teşekkür ederim 😘 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar