Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse hanım ile 2 saat

Zaferden Çevrimdışı
3 Kas 2022
65
205
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Model Buse hanım ile randevu oluşturmak için mesajlaşırken niyetim bir kaç gün sonrası için randevu oluşturmaktı. Mesajlaşırken anlık olarak müsait olduğunu öğrenince, vakit kaybetmeden yanına gitmek istedim.
Mesajlaşmaya başladıktan 1,5 saat sonra evine misafir olarak bulunuyordum.
Kendisini uzun süredir takip ediyordum ama uygun zamanı denk getirmeyi bekliyordum. Bu kadar hızlı bir organizasyon yapabilmek beni ziyadesiyle memnun etti.
Kendisi, bıcır bıcır tatlı sempatik bir bayan. Hijyen konusunda aynı kafadayız, temizlik konusunda benim kadar titiz birisi.
Program yapmak için mesajlaşırken bana ne gibi hizmetler istediğimi ben sormadan o söyledi. Bunlardan hangisini istersin diye, ilk defa bir pembişten böyle soru aldım, genelde sizin sormanız gerekiyor. Ben sormasınsan memnun oldum. Kendisi ile 2 saatlik buluşma su gibi akıp gitti.
Kendisi ile tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum.
Program yapmak için iletişim konusunda çok hızlıydı.
Evi şahsi araç veya toplu taşıma ile kolayca ulaşılabilecek bir yerde. Otopark sorunu yaşamadım.
Binaya giriş çıkışlarda rahat.
Ziyaret etmek isteyenlere tavsiye ederim

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,822
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,918
4,492
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Model Buse hanım ile randevu oluşturmak için mesajlaşırken niyetim bir kaç gün sonrası için randevu oluşturmaktı. Mesajlaşırken anlık olarak müsait olduğunu öğrenince, vakit kaybetmeden yanına gitmek istedim.
Kendisini uzun süredir takip ediyordum ama uygun zamanı denk getirmeyi bekliyordum. Bu kadar hızlı bir organizasyon yapabilmek beni ziyadesiyle memnun etti.
Kendisi, bıcır bıcır tatlı sempatik bir bayan. Hijyen konusunda aynı kafadayız, temizlik konusunda benim kadar titiz birisi.
Program yapmak için mesajlaşırken bana ne gibi hizmetler istediğimi ben sormadan o söyledi. Bunlardan hangisini istersin diye, ilk defa bir pembişten böyle soru aldım, genelde sizin sormanız gerekiyor. Ben sormasınsan memnun oldum. Kendisi ile 2 saatlik buluşma su gibi akıp gitti.
Evi şahsi araç veya toplu taşıma ile kolayca ulaşılabilecek bir yerde. Otopark sorunu yaşamadım.
Referans için teşekkürler

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
827
3,213
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canim seninle tanistigim icin asil ben sansliyim
Allah im bu guzel insanlardan normal hayatim da da karsilastir beni diye icimden dua ettigim cok oluyor
Iyi varsiniz
Iyiki tanistik
Guzellik asillik kalite sizden bana yansimadir.
Guzel gorusme icin bu ortamda beni rahat hissettirdigniz icin asil ben tsk ederim
Sevgilerimle ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar