- 3 Kas 2022
- 65
- 205
- 44
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
@Model Buse hanım ile randevu oluşturmak için mesajlaşırken niyetim bir kaç gün sonrası için randevu oluşturmaktı. Mesajlaşırken anlık olarak müsait olduğunu öğrenince, vakit kaybetmeden yanına gitmek istedim.
Mesajlaşmaya başladıktan 1,5 saat sonra evine misafir olarak bulunuyordum.
Kendisini uzun süredir takip ediyordum ama uygun zamanı denk getirmeyi bekliyordum. Bu kadar hızlı bir organizasyon yapabilmek beni ziyadesiyle memnun etti.
Kendisi, bıcır bıcır tatlı sempatik bir bayan. Hijyen konusunda aynı kafadayız, temizlik konusunda benim kadar titiz birisi.
Program yapmak için mesajlaşırken bana ne gibi hizmetler istediğimi ben sormadan o söyledi. Bunlardan hangisini istersin diye, ilk defa bir pembişten böyle soru aldım, genelde sizin sormanız gerekiyor. Ben sormasınsan memnun oldum. Kendisi ile 2 saatlik buluşma su gibi akıp gitti.
Kendisi ile tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum.
Program yapmak için iletişim konusunda çok hızlıydı.
Evi şahsi araç veya toplu taşıma ile kolayca ulaşılabilecek bir yerde. Otopark sorunu yaşamadım.
Binaya giriş çıkışlarda rahat.
Ziyaret etmek isteyenlere tavsiye ederim
Mesajlaşmaya başladıktan 1,5 saat sonra evine misafir olarak bulunuyordum.
Kendisini uzun süredir takip ediyordum ama uygun zamanı denk getirmeyi bekliyordum. Bu kadar hızlı bir organizasyon yapabilmek beni ziyadesiyle memnun etti.
Kendisi, bıcır bıcır tatlı sempatik bir bayan. Hijyen konusunda aynı kafadayız, temizlik konusunda benim kadar titiz birisi.
Program yapmak için mesajlaşırken bana ne gibi hizmetler istediğimi ben sormadan o söyledi. Bunlardan hangisini istersin diye, ilk defa bir pembişten böyle soru aldım, genelde sizin sormanız gerekiyor. Ben sormasınsan memnun oldum. Kendisi ile 2 saatlik buluşma su gibi akıp gitti.
Kendisi ile tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum.
Program yapmak için iletişim konusunda çok hızlıydı.
Evi şahsi araç veya toplu taşıma ile kolayca ulaşılabilecek bir yerde. Otopark sorunu yaşamadım.
Binaya giriş çıkışlarda rahat.
Ziyaret etmek isteyenlere tavsiye ederim