Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Beklediğime değdi, tadi damağımda kaldı

XbX666 Çevrimdışı

XbX666

Normal Üye
20 Tem 2009
44
83
Cinsiyetiniz nedir?
Çok yoğun bir haftanın sondan bir önceki gününde, son paylaşımları ve geçen seferki denk gelmeyiş (aslına bakarsan hiç aklımdan çıkmaması) sonrası tekrar şansımı denedim ve bu kez daha ısrarcı oldum. Kapıdan girip bu şaheser kadının enerjisini görünce iyi ki ısrarcı oldum dedim.

Teni, dillere destan kalçaları yanında aklımda kalan güzel bakışı ve tadı oldu. Libidosu yüksek, sohbeti güzel bu genç kadın ile bu gece güzel bir enerji yakaladık bence. Devamı gelecektir, kendi adıma eminim.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,928
4,498
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok yoğun bir haftanın sondan bir önceki gününde, son paylaşımları ve geçen seferki denk gelmeyiş (aslına bakarsan hiç aklımdan çıkmaması) sonrası tekrar şansımı denedim ve bu kez daha ısrarcı oldum. Kapıdan girip bu şaheser kadının enerjisini görünce iyi ki ısrarcı oldum dedim.

Teni, dillere destan kalçaları yanında aklımda kalan güzel bakışı ve tadı oldu. Libidosu yüksek, sohbeti güzel bu genç kadın ile bu gece güzel bir enerji yakaladık bence. Devamı gelecektir, kendi adıma eminim.

paylaşım için teşekkürler

Carmen Çevrimdışı
23 Haz 2022
580
2,088
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Aşşşkımm çok teşekkür ederim senin gibi tatlış bi beyefendiyle tanıştığım için ben çok mutlu oldumm ❤️❤️❤️ yine görüşeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum 💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar