- 18 Eyl 2023
- 183
- 938
İsim (Name): ROZA
Yaş (Age) : 26
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : ANADOLU YAKASI
Boy (length): 168
Kilo (Weight): 58
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 80
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 60
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 80
Göz Rengi (Eye Color) :yeşil
Saç Rengi (Hair Color): kahverengi
Ten Rengi (Skin Color): beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : fit sexy
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall Görüşme yapmıyorum (İncall I'm not making a call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English) 
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), COB (Vücuda Boşalma), Soft Sex,, Ayak fetişi (foot fetish), Öpüşme (kissing)
️Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Hard Sex, Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon Sahibeli
️grup sex
out call
2 sat 8000+
3 sat 12000+
4 sat 16000+
Gegelik 6 saat 30000+
/ ....seans 

WHATSAPP NUMARAM : +66 611756807
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
Add me as a contact on WhatsApp. https://wa.me/qr/TVND5IKVUUIMC1
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**

Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : ANADOLU YAKASI
Boy (length): 168
Kilo (Weight): 58
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 80
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 60
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 80
Göz Rengi (Eye Color) :yeşil
Saç Rengi (Hair Color): kahverengi
Ten Rengi (Skin Color): beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : fit sexy
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall Görüşme yapmıyorum (İncall I'm not making a call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)

2 sat 8000+

3 sat 12000+

4 sat 16000+

Gegelik 6 saat 30000+

Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
Add me as a contact on WhatsApp. https://wa.me/qr/TVND5IKVUUIMC1
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**

Ekli dosyalar
-
IMG_8002.jpeg94.9 KB · Görüntüleme: 2,422
-
IMG_8008.jpeg45.1 KB · Görüntüleme: 2,308
-
IMG_8005.jpeg78.8 KB · Görüntüleme: 2,257
-
IMG_8004.jpeg82.8 KB · Görüntüleme: 2,259
-
IMG_8012.jpeg129.7 KB · Görüntüleme: 2,262
-